faqe interneti albania
faqe interneti tirane

Për herë të parë në Shqipëri biznesi juaj ka një faqe interneti profesionale !

Sot është dita që aktiviteti juaj të ndryshojë. Jeni të lodhur nga rënia e shitjeve lokale apo mosnjohja fare e biznesit tuaj online? Thuaji STOP sot, ne mundesojmë për ju krijimin e një faqe interneti apo aplikacioni në baze të kërkesave që biznesi juaj ka. Inxhinierët dhe zhvilluesit tanë kanë eksperiencë 10 vjeqare në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të faqeve të internetit dhe aplikacionove smart.
faqe interneti host
Host profesional
mobile responsive
Shikueshmëri në çdo platformë
faqe interneti
Shpejtësi maksimale
faqe interneti mirembajtje
Suport 24/7
web development

Kush jemi ne?

Ne jemi një grup inxhinierësh dhe zhvilluesish që krijojmë faqe interneti dhe aplikacione telefonike. Ne sigurojmë ecurinë dhe suksesin e një biznesi duke punuar 24/7 në mënyre që çdo klient të jetë i kënaqur me shërbimet dhe produktet tona. Ne jemi krenare të themi që jemi lidër në Shqipëri në ofrimin e shërbimeve të zhvillimit dhe ndërtimin e faqeve të internetit, ku kemi krijuar mbi 150 faqe interneti aktive në faqet e klientëve tanë. Core Studio është firmë ndërkomtare e cila ofron shërbime në mbi 20 qytete, gjithashtu ne kemi çmime nga lider botërore të informatikësë.

"Core Studio is the fastest and well structured site of all times in Albania"

web develop albania
web development

Faqe Interneti

Core garanton për ju krijimin e një faqe interneti, sipas standarteve të fundit të teknologjisë virtuale. Gjithashtu ne integrojmë dhe programojmë në platformat më të sigurta dhe praktike në përdorim në mënyrë që biznesi dhe klientët tuaj të jenë sa më të qartë rreth përmbajtjes dhe përdorimt të websites tuaj.

joomla drupal faqe interneti
website programim

Programim

Core ofron shërbime profesionale në fushën e programimit. Krijoni sot programin e përsonalizuar për biznesin tuaj. Gjithashtu ne ofrojmë programe profesionale për menaxhimin e bizneseve si (resorte, depo, magazine online, multi-restorante, shërbime online, POS, Financë, Super Market etj.)

website programim

Zgjidhjet tona divergjente për nevojat specifike të biznesit tuaj

Bizneset e vogla dhe mesatare

Ndërtimi i faqeve të internetit dhe aplikacioneve për fillimin më të mirë të biznesit tuaj në tregun vendas dhe botëror të mundësuar me teknologjinë dhe përvojën tonë.

Nisje të financuar

Operacionet dhe idetë tona të efektshme që përgatitin nisjen e fillimit të një Ndërmarrjeje të suksesshme. Ne projektojmë start-up e ndërmarrjes suaj duke i futur ato si një markë në treg dhe në internet.

Ndërmarrje

Zgjidhje të qëndrueshme dhe efektive të faqeve të internetit që i plotësojnë më së miri nevojat tuaja të ndërmarrjes, çdo detaj i zhvilluar me përvojë dhe ekspertizë.

Agjencitë

Shërbimet tona bëjnë të mundur që agjencitë tuaja të ofrojnë llojin e duhur të ekspozimit që rrit klientelën tuaj dhe potencialin e marketingut online.

Bashkohu sot rrjetit Core !

Keni aftësia të mira në faqe interneti, programim, zhvillim apo dizanj grafik po nuk dini si të fitoni prej tyre ? Aplikoni sot tek ne që të keni një vend pune "freelancer". Ne ju japim mundësinë të gjithë programuesve të punojnë me ne si të punësuar apo partnerë, ku çdo anëtar merr paketen Adobe të liçensuar si edhe një gëme të gjërë produktesh dhe hapësire (tb) që nevoiten për plotësimin e kërksave të tyre.

albania web
Suport online 24/7

Core qëndron 24/7 prane jush. Nëqoftëse ju keni blerë ndonjë produkt/shërbim nga ne, ose jeni të interesuar për të blerë një të tillë ju lutem na kontaktoni në çdo orë. Një staf do jetë gjithmonë i gatshëm ti'u ndihmojë me paqartësitë  që keni apo problemet që hasni krejtësisht falas.